Invånare
Publicerad: 2015-03-02

Inbjudan till Musikens Dag - tältkonsert

Spelar du i grupp eller ensam, klassiskt, folkmusik, pop, rock, blues, visa, kör eller dragspel? Då kan du få vara med och visa upp vårt fantastiska musikliv.

Kommunerna Lysekil, Munkedal, Sotenäs och Tanum arrangerar i samarbete med Göteborgs Operan föreställningen ”Rigoletto” vid Sotenäs Sporthall. Föreställningen kommer att ske i ett tält för skolelever och allmänheten under vecka 18 (onsdag och lördag).

Torsdagen den 30 april har vi tillgång till tältet och Göteborgs Operans ljudtekniker. Vi vill då passa på att bjuda in intresserade av alla genrer att uppträda i denna förträffliga miljö och visa upp vårt fantastiska musikliv som finns i vår omgivning.

Välkommen med din anmälan

Programmet genomförs cirka klockan 19.00 – 21.00 och varje uppträdande får ta högst 10 -20 minuter beroende på inslag. Alla inslag får tillfälle att repetera under eftermiddagen med ljudtekniker. Inget gage eller annan ersättning utgår för medverkan, däremot utlovas enklare förtäring.

Eftersom vi hoppas och tror att intresset för denna tillställning kan bli stort förbehåller vi oss rätten att välja programinslag för att få en så bra mix av musik som möjligt.

Anmälan görs till; JanOlof Karlsson Kulturutvecklare Munkedals kommun jan-olof.karlsson@munkedal.se telefon 0524-18175.

Senast den 27 mars vill vi ha din anmälan.

© Lysekils kommun
453 80 Lysekil
Telefon växel: 0523-61 30 00
E-post: registrator@lysekil.se
Sidansvarig: Lysekils kommun